Der er lagt op til et brag af et Lamborghini-møde, når mere end 50 biler fra både Danmark, Sverige og Norge samles på Axeltorv i København den 18. maj. Udstillingen af de eksotiske italienske superbiler er åben for offentligheden, som helt gratis får mulighed for at komme tæt på. Showet er en del af det internationale Lamborghini Bull Run, som samler Lamborghini-ejere i hele verden. Og for første gang nogensinde er så stort et antal Lamborghinier er samlet på ét sted i Skandinavien.

Paradekørsel gennem Tivoli klokken 16.00

Det vil desuden blive muligt at opleve de mange superbiler i rullende live, når de kører paradekørsel gennem Tivoli. Den berømte forlystelsespark, hvis historie går helt tilbage til 1843, åbner nemlig helt ekstraordinært hovedporten og lader kortegen af biler rulle gennem haven. Har man købt adgangsbillet til Tivoli eller er indehaver af et Tivolikort, har man således mulighed for både at se og høre de italienske skønheder bevæge sig rundt i ganske usædvanlige omgivelser.

“Vi er begejstrede over at kunne afvikle et så spektakulært show midt i København, og vi glæder os til at samle de mange smukke og fascinerende superbiler og ikke mindst vise dem frem til andre med lige så stor kærlighed til mærket som os. Ikke mindst er vi stolte over at kunne føre bilerne og deres ejere gennem et så legendarisk og kulturelt dansk midtpunkt som Tivoli” lyder det fra marketingschef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand.

Udstilling på Axeltorv i København fra klokken 14.00 til 16.00

De danske, norske og svenske Lamborghinier lines op på Axeltorv foran både Palads Teatret og Axel Towers onsdag den 18. maj fra klokken 14.00. På disse to pladser vil bilerne være udstillet frem til klokken 16.00, hvor de derefter i samlet kortege vil forlade udstillingsområdet for at køre direkte ind i Tivoli.

I forbindelse med udstillingen på Axeltorv vil de besøgende også opleve den eksklusive og limiterede Lamborghini Countach LPI 800-4, som er en hyldest til 50-året for præsentationen af den originale Countach og kun produceres i 112 eksemplarer. Den eksklusive bil står udstillet i Lamborghini Copenhagens pop-up-shop i Axel Towers, som har åbent fra 12.00 til 18.00. Her vil der også være mulighed for at købe officielt Lamborghini-merchandise og ikke mindst deltage i konkurrencen om en hæsblæsende passagertur i en Lamborghini i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.