De sidste 45 år har BMW 3-serie Sedan været symbolet på ægte bayersk køreglæde. Det samme gælder Touring-udgaven, som i 35 år har prydet verdens veje. Nu er det tid til en opdatering af begge modeller, som fra juli måned bliver opdateret med nyt design og nye digitale løsninger, der understreger den sportslige og dynamiske karakter.

Den nydesignede front har fuld LED-lygter med en fladere struktur end forgængeren samt kørelys i en omvendt L-form. BMW nyrerne er opdaterede for at give modellerne et endnu mere sportsligt udtryk.

Bagenden byder på et mere muskuløst udseende med mere overflade i den valgte bilfarve og udstødningsrør på 90 eller 100 millimeter, afhængig af modellen. 17” aluminiumsfælge er standard.

Nyt interiør med BMW Curved Display
Den største revolution på de nye modeller finder man i kabinen med det nye og intuitive BMW Curved Display, som også findes på de nyeste elektriske modeller fra BMW. Det giver helt nye digitale muligheder med det 12,3” informationsdisplay og 14,9” kontroldisplay. Samtidig er antallet af knapper i kabinen reduceret.

Gearvælgeren med ottetrins Steptronic automatgear er ligeledes redesignet og er nu centraliseret i midterkonsollen sammen med start/stop-knappen, iDrive controlleren, Driving Experience Control-knapperne samt parkeringsbremsen. For yderligere at understrege den sportslige karakter er der som standard gearskifte-kontakter på rattet.

BMW Live Cockpit Plus inklusive BMW Maps navigation, automatisk nedblænding af bakspejl, opbevaringspakke, parkeringssensor for og bag samt trezoners klimaautomatik er standard.

Meget mere M og kulør på tilværelsen
Ønskes der endnu mere tryk på M dna’et kan den nye M Sportspakke tilvælges. Den giver et endnu mere ekspressivt design med blandt andet 18” M Sportsfælge, sidespejle i sort højglans og BMW nyrer i ”bikube-design”. Som et ekstra krydderi kan der ydermere vælges den helt nye M Sportspakke Pro, så M dynamikken når nye højder.

De nye modeller fås i en række nye metallakfarver, herunder Skyscraper Grey, M Brooklyn Grey, Frozen Pure Grey og Frozen Tanzanite Blue. Derudover er der en palette på omkring 150 BMW Individual-farver, så der er rig mulighed for at sætte kulør på tilværelsen i den nye BMW 3-serie.

Meget bredt motorudvalg
Det danske motorudvalg med plug-in-hybrid, benzin- og dieselmotorer omfatter i Sedan-udgaven plug-in-hybriden 330e, benzinmodellerne BMW 320i, BMW 330i og BMW M340i xDrive samt dieselmodellerne BMW 320d, BMW 330d xDrive og BMW M340d xDrive. Til alle modeller, som ikke har firehjulstræk (xDrive) som standard, kan det tilvælges.

Touring-udgaven fås i BMW 330e og BMW 320i, BMW 330i, BMW M340i xDrive samt BMW 320d, BMW 330d xDrive, BMW M340d xDrive. Alle modeller, med undtagelse af BMW 320i, fås med xDrive.